Anderssons At Ongava

Central to the design of the new Anderssons at Ongava is the connection to the wild, and it is most keenly felt at the waterhole and nearby underground viewing hide. Here guests have a water level view of the prolific wild and birdlife on Ongava Game Reserve, in a setting that inspires intimacy without intrusion.A centrally positioned infinity-edge swimming pool and surrounding lounge area allows for relaxing in sheltered nooks with views of the waterhole and beyond.The social area, where guests gather for meals and to meet fellow wildlife enthusiasts, guides and naturalists, encompasses an undercover and open-air dining area, a spacious lounge and bar, a sunken observation terrace, and open fireplaces to take away the winter chill.For specialist photographic parties, there is a dedicated photographic nook for review and editing of images. Completing the camp are features such as a uniquely Namibian curio shop, library, complimentary Wi-Fi, and connectivity to the research data developed over years of diligent and cutting edge scientific endeavours on Ongava. A short walk away with the camp’s bounds is the Ongava Research Centre where resident scientists are at home in the lab and within the Game Reserve. Guests to interface with the science and research will primarily take place at the Ongava Visitor Centre, where at their leisure, guests are encouraged to meander through the self-guided exhibition area. The adjacent 36-seat auditorium is designed for interactive presentations and discussions.Unique Selling Points·       Closest access to the most productive area of Etosha National Park·       A sunken hide looks out over a popular waterhole·       Visit to the Ongava Visitor Centre   

Share to:

Click to display the map

Rooms

Family Unit

1 x family unit – consists of 2 identical suites, each one king-size bed (alternative 2 x three quarter beds). Both suites each have their own bathroom and entrance. Rooms are linked by a short walkway.The suites are designed as a direct extension of the landscape itself. The rock and other natural elements are used to reflect the environment and drama of Etosha. The natural stone and spacious solid build with innovative roof structure, offers guests a climate-controlled sanctuary in the bush.Design includes a private viewing deck with 180-degree panorama.

Standard Suites

6 x twin-bedded suites with 2 x three quarter beds and 1 x double suite with one queen-size bed.The suites are designed as a direct extension of the landscape itself. The rock and other natural elements are used to reflect the environment and drama of Etosha. The natural stone and spacious solid build with innovative roof structure, offers guests a climate-controlled sanctuary in the bush.Design includes a private viewing deck with 180-degree panorama.

Facilities